Sari la conținut

Aplicație web specială pentru centre de colectare deșeuri

La centrele de colectare deșeuri, fie ele materiale feroase sau neferoase, hârtie, plastic, sau orice alte tipuri de materiale reciclate, gestiunea propriu-zisă este foarte diferită de gestiunea contabilă.

Pentru fiecare tip de materiale, trebuie să existe o marjă de prețuri în funcție de puritatea volumetrică a materialelor, trebuie să existe posibilitatea deducerilor pentru impuritățile din volumul colectat, dar și posibilitatea plăților cumulate pentru clienți persoane juridice. 

Procedura de lucru deosebit de simplificată permite preluarea într-un timp foarte scurt a deșeurilor de la clienți, colectând în același timp toate datele necesare atât pentru plata efectuată pentru client și tipărirea bonului de primire și plată, cât și pentru contabilizarea cantitativă, valorică, și calitatită ulterioară.

Aplicația menține o evidență clară a tuturor tipurilor de materiale colectate de un centru de colectare deșeuri și permite vizualizarea rapidă a mai multor tipuri de rapoarte pe ecran, sau tipărirea lor la imprimantă.

Față de facilitățile deja oferite, aplicația poate fi încă dezvoltată în continuare și adaptată cerințelor specifice fiecărui centru de colectare.

Pentru alte detalii vă rugăm să completați formularul de pe pagina de CONTACT indicând interesul dv. pentru această aplicație, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.