Sari la conținut

Aplicație web specială pentru nutriționiști și dieteticieni

Munca unui medic nutriționist și a unui dietetician este extraordinar de deosebită de munca celorlalți medici, pentru că fiecare pacient poate avea nevoie de altă dietă pentru a progresa în lupta sa cu kilogramele nedorite, și mulți factori trebuie luați în calcul înainte de recomandarea unei diete.

Dietele trebuie să fie atât general disponibile fiecărui pacient (de exemplu, toate dietele vegane să se poată regăsi cu ușurință), dar și personalizabile, adaptabile nevoilor fiecărui pacient în parte.

Anamneza periodică (verificarea progresului pacientului și a stării sale, în tot parcursul dietei și tratamentului) trebuie să fie ușor programabilă direct de pe net, și pacientul trebuie să primească automat notificări că are o nouă întâlnire cu medicul nutriționist, la anumite date, medicul trebuie să poată modifica orice element al unei diete, precum și intervalele specifice fiecărui pacient, la care verificarea periodică va avea loc. 

Această aplicație ușurează atât munca medicului nutriționist în administrarea dietelor, pacienților, și progresului lor, cât și pacienților, pentru că permite urmărirea progresului propriu, și avertizează asupra perioadelor în care dieta trebuie schimbată, sau când e nevoie de o nouă vizită la medicul nutriționist.

Față de facilitățile deja oferite de aplicație, se pot implementa noi funcționalități pentru a o adapta la nevoile specifice fiecărui medic nutriționist.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să completați formularul de pe pagina de CONTACT și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.