Sari la conținut

Politică de confidențialitate

Adresa sitului web este: https://eragon.ro. Situl este operat de Eragon Software srl, cu sediul social în București, sectorul 6, str. Olănești nr 2, cod fiscal 42208016.

Ce date colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Trebuie să colectăm datele arătate în formularele de contact și solicitare demo, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului, cu ajutorul Google reCaptcha.

Adresele de IP sunt anonimizate și NU există posibilitatea identificării unei persoane pe baza lor.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Paginile de social media (facebook, twitter, pinterest, instagram, etc) toate au politicile proprii de confidențialitate, și nu avem control asupra urmăririi efectuate de paginile respective.

Analitice

Folosim suite de analitice de la terțe părți, cum ar fi pixelul facebook pentru eficientizarea campaniilor de marketing. Datele colectate despre vizite, vizitatori, și formularele de contact sau solicitare demo completate, NU SE PARTAJEAZĂ cu terțe părți, excepție făcând colectarea automatizată făcută de Facebook în acest sens, și asupra cărei colectări de date nu deținem controlul.

Nici unul din datele colectate nu poate fi folosit în vreun fel pentru compromiterea datelor personale ale vizitatorilor noștri.

Cât timp se păstrează datele

Datele despre vizitatorii sitului se păstrează doar pe perioada minimă necesară derulării relațiilor de business, respectiv a campaniilor de publicitate derulate, și pot fi eliminate definitiv, la solicitarea expres a clienților și vizitatorilor care ne solicită acest lucru. NU se pot șterge date a căror eliminare din evidențe ar produce intrarea sub incidența legislației fiscale.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Pentru ștergerea datelor pe care acest site le-a colectat despre tine, poți trimite un simplu formular de contact în care să soliciți ștergerea lor. 

Unde ajung datele

Toate datele colectate prin site ajung în mod exclusiv la destinatarul intenționat, respectiv la conducerea firmei în cazul solicitărilor de demo și a formularelor de contact, și la platforma internațională Facebook, în cazul pixelului oferit de ei.

Cum îți protejăm datele

Acest site se află pe un server dotat cu tehnologie modernă protejat de suite de securitate eficientă, și este asociat cu un certificat de securitate recunoscut de toate browserele moderne la nivel global.

Trimiterea de formulare de contact, solicitare demo, sau utilizarea normală a sitului nostru nu implică nici un risc de securitate pentru datele personale ale vizitatorilor. Comunicația browser-server este criptată.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Situl nostru este protejat și de servicii suplimentare anti-hacking și antifraudă, iar în caz de orice compromitere a securității sitului, se vor lua măsurile necesare în maxim 72 de ore pentru restabilirea securității. Datele trimise prin formularele de contact, respectiv prin formularele de solicitare demo, NU SUNT stocate fizic în bazele de date ale sitului, prin urmare, nu există nici posibilitatea comprimiterii lor nici chiar în cazul unui atac informatic care ar compromite situl în sine.

Securitatea și buna funcționare a sitului este monitorizată permanent, cu software automatizat care nu implică în nici un fel colectarea de date personale ale vizitatorilor.