Sari la conținut

Servicii legate de situri de prezentare și magazine online (webshop)

(clic sau atinge pe fiecare titlu pentru detalii)

Creare de situri de prezentare simple, pentru prezentarea de servicii online pentru firme și liberi profesioniști.

Avocații, juriștii, contabilii, fotografii profesioniști, consultanții și trainerii, artiștii plastici, fotomodelele, toți au nevoie de o prezență online care să îi prezinte cu imaginea potrivită pentru audiența lor. 

Găsim cea mai potrivită formulă pentru fiecare audiență și nișă în parte.

Ai nevoie de un webshop mai simplist pentru câteva zeci de produse și plată la curier ? Nici o problemă. Facem !

Vrei un magazin online în care vei avea mii de produse și facilități de plată cu cardul și integrări cu sistemele de curierat și CRM/ERP ale firmei, plăți în rate și alte soluții bancare pentru clienții tăi ?

Nici o problemă. Te ghidăm pas cu pas ca să găsim soluția potrivită pentru afacerea ta online.

Vrei să vinzi și pe plan internațional și ai nevoie ca magazinul tău online să prezinte produsele și serviciile tale în mai multe limbi ? Nici o problemă ! Avem soluția potrivită și pentru nevoile business-ului tău.

Ai nevoie să Instalezi module suplimentare în situl tău, sau trebuie să actualizezi module și șabloane vizuale ? Te asistăm cu plăcere.

Vrei să instalezi un nou șablon vizual, sau vrei să testezi o nouă identitate vizuală ?  Îți stăm la dispoziție și cu asta.

Au apărut erori în situl tău sau în magazinul tău online ?, Ieri mergea totul OK și azi nu funcționează ceva ? Săpăm în motorul sitului tău pînă găsim erorile și le eliminăm în timp record, ca tu să poți vinde online în continuare.

Baza de date a sitului tău a devenit prea stufoasă și se încarcă greu, sau căutarea de produse e greoaie ? Îți optimizăm baza de date, imaginile produselor, și scoatem maximul din contul tău de hosting, pentru eficiență de 100%.

A apărut un caz de forță majoră, ți-a fost “spart” situl de vreun hacker teribilist ? Te asistăm în timp record să-ți restabilești situl din nou, și te îndrumăm cum să îl securizezi mai bine, ca pe viitor să nu pățești la fel.

Cu alte cuvinte, putem asista afacerea ta în toate nevoile tehnice legate de online.

În afară de imaginile care trebuie să se încarce foarte rapid, ca un site să păstreze și să transforme în clienți mulțumiți cât mai mulți vizitatori, e nevoie de mici setări și optimizări de performanță.

Putem optimiza mii de imagini în masă, folosind calculatoare dedicate și programe special create pentru acest scop.

Restul optimizărilor posibile sunt dictate întotdeauna în primul rând de capacitatea contului de hosting care s-a ales pentru situl sau magazinul online, iar apoi de mulți alți factori tehnici și de logistică.

CMS-ul folosit, numărul de produse, calitatea codului din modulele și temele vizuale folosite, toate pot influența viteza de încărcare a unui site, și prin urmare, rata de respingere (bounce) și rata de conversie.

Asigurăm analiza și optimizarea tuturor proceselor tehnice care pot contribui la îmbunătățirea vitezei de încărcare a siturilor și magazinelor online, și implementăm soluția potrivită pentru a crește rata de conversie la maximul posibil, în fiecare caz. 

În spatele oricărui business de succes în online, se află o infrastructură tehnologică complexă, care asigură atât rularea sitului sau magazinului online, cât și trimiterea de mailuri, oferte, promoții, integrare cu sisteme ERP/CRM, management stocuri offline, sisteme de marketing și marketing afiliat, și multe altele. 

Asigurăm administrarea și mentenanța conturilor de hosting individual shared (WHM/Cpanel, sau Plesk, DirectAdmin, sau orice alt brand) și serverelor private virtuale (VPS, cu VestaCP, Webuzo, Aaapanel, etc ), pentru a putea oferi magazinelor online și siturilor rulate pe conturile respective, eficiență maximă și securitatea potrivită.

Nu e totuna cu ce firmă de hosting lucrezi, și ce pachet de hosting îți alegi pentru situl sau magazinul tău online. 

Necesitățile tehnologice ale fiecărui site trebuie analizate înainte de a începe lansarea, și contul de hosting trebuie ales în consecință. 

Oferim consultanță în selectarea contului și providerului de hosting optim ca raport calitate/preț în funcție de necesitățile fiecărui site în parte, pe baza analizei mai multori factori tehnici și logistici.

Servicii de marketing pentru mediile sociale (Social Media Marketing)

Rulare și optimizare costuri și performanță pentru campanii Google Ads, Bing Ads și partenerii lor de motoare de căutare. Deschiderea unui cont de Google Ads sau Bing Ads și investirea unor sume de bani în niște reclame automatizate nu va aduce niciodată rezultatele unor campanii optimizate și eficientizate pînă în cel mai mic detaliu. Asigurăm administrarea, optimizarea, și eficientizarea campaniilor de Google Ads și Bing Ads (aproape) indiferent de bugetele alocate.
 • Analizăm periodic sumele licitate și competiția pe nișe
 •  Verificăm amănunțit toate recomandările platformelor de publicitate
 • Aplicăm cu regularitate mici ajustări necesare pentru creșterea eficienței campaniilor în funcție de scopul fiecăreia (branding, reach, vânzare, retargeting, etc)
 • Analizăm periodic cheltuielile și rezultatele campaniilor​
 • Verificăm atent datele demografice​
 • Aplicăm periodic toate modificările necesare pentru creșterea eficienței campaniilor în funcție de scopul fiecăreia (branding, reach, vânzare, retargeting, etc)​
 • Fiecare canal de social media targetat poate avea altă audiență, și fiecare audiență targetată poate avea alte preferințe vizuale și de media (texte, culori, animație sau nu, video, imagini, etc.) .
 • Găsim cele mai potrivite creative și vizuale de comunicare pentru fiecare segment demografic targetat și pentru fiecare canal în parte, în așa fel încât mesajul final al oricărei campanii să fie de eficiență maximă. ​
 • Clipuri de prezentare de tip whiteboard (animații cu caractere 2D sau imagini 3D, voce, și muzică de fundal)​
 • Animații de tipografie kinetică (texte animate cu impact vizual foarte puternic)​
 • Animații de prezentare tip școlar, sau doar text tip teleprompter și voce​

Acordăm atenția necesară fiecărui proiect în parte și nu folosim soluții de duzină.