Sari la con╚Ťinut

Am lansat Woocommerce Saga Export

Versiunea 1.1 din 15 aprilie 2022, permite ┼či exportarea ├«n mas─â a unei selec┼úii de comenzi

Pentru proprietarii magazinelor online bazate pe woocommerce, care folosesc programul de contabilitate Saga, exportarea tuturor datelor din comenzile înregistrate în site este de cele mai multe ori o bătaie de cap anevoioasă.

Ori se tip─âresc comenzile ┼či se pred─â la contabilitate , ori se trimit ├«n format PDF, pentru a fi introduse manual ├«n Saga de c─âtre contabil sau de c─âtre angaja┼úi ai firmei.

P├«n─â ├«n momentul de fa┼ú─â nu a existat o solu┼úie simpl─â ┼či rapid─â pentru exportarea datelor din comenzile Woocommerce ├«n format acceptat de Saga, chiar dac─â pentru alte CMS-uri exist─â deja c├óteva astfel de module pe pia┼ú─â.

Acest modul – Woocommerce Saga Export – simplific─â toat─â procedura de exportare a datelor oric─ârei comenzi┬á ├«n formatul acceptat de Saga. Print-un singur clic, fi┼čierul cu toate datele comenzii se salveaz─â ├«n format XML specific programului de contabilitate Saga.

Instalarea este foarte simpl─â, este un modul care respect─â standardele WordPress, ┼či se integreaz─â cu un meniu simplu ├«n meniul “Set─âri”. Dup─â instalarea ┼či activarea modulului, utilizatorul este redirec┼úionat automat la ecranul de configurare, pentru a introduce datele necesare exporturilor Saga, care nu pot fi preluate din Woocommerce (Woocommerce nu prevede o loca┼úie pentru configurarea acestora ├«n mod implicit)

Cum e integrat modulul Woocommerce Saga Export ?

Sunt 2 modalităţi de exportare al comenzilor.
1) ├Än ecranul de vizualizare a comenzilor Woocommerce, ├«n fiecare r├ónd va ap─ârea un buton de “ac┼úiune” ├«n plus, cu o iconi┼ú─â de export. Prin clic pe iconi┼úa respectiv─â se execut─â exportul tuturor datelor comenzii, ├«ntr-un fi┼čier XML specific Saga.
2) Tot ├«n ecranul de vizualizare comenzi, se selecteaz─â facturile dorite bif├ónd c─âsu┼úa de selec┼úie pentru opera┼úiuni ├«n mas─â (“bulk operations”), ┼či apoi se alege “Export to SAGA” din selectorul de opera┼úiuni ├«n mas─â.

Dup─â ce un export se execut─â, pe ecranul de vizualizare comenzi apare instant confirmarea creerii fi┼čierului cu denumirea complet─â a acestuia ├«n ancor─â, ┼či se poate da clic pentru desc─ârcare.┬á

Dac─â din ceva motiv nu se poate executa exportul, ┼či acest lucru este comunicat instant dup─â clicul f─âcut pe butonul de export.
├Än cazul diferitelor erori, mesajul afi┼čat va fi diferit, de exemplu dac─â nu s-a introdus codul de licen┼ú─â corect, sau au ap─ârut alte erori.

Dac─â fa┼ú─â de formatul actual ├«n care se export─â datele comenzilor, e nevoie de alte c├ómpuri suplimentare ├«n fi┼čierul XML (unii contabili cer anumite date, al┼úii nu), se pot implementa contra cost, f─âr─â probleme.

Pentru copii licenţiate ale modulului, accesaţi pagina produsului AICI.

6 comentarii la „Am lansat Woocommerce Saga Export”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *